Verkooppunten

shalom voor israël

Shalom voor Israël is een webshop met een zeer breed assortiment in Israelische producten en Judaica. Joop en Jolanda Jager zijn de webshop begonnen vanuit een gebed of God hun een taak wilde geven waarmee zij Israel zouden kunnen steunen. Hun producten promoten Israël en vele producten komen daar ook vandaan, waardoor Israël ook economisch gesteund wordt. Naarmate de webshop groeide hebben ze een ruimte aan hun huis in Veenendaal als winkel ingericht. De moeite waard om alle producten in het echt te bewonderen, ook kunnen bestellingen hier afgehaald worden.

yehuda judaica

Yehuda Judaica is ontstaan uit liefde voor Israël. In 2003 is Yehuda Judaica van start gegaan met de verkoop van producten uit Israël. Het doel is om de bevolking aldaar te ondersteunen in hun bestaan en te bemoedigen -met woord en daad- in de voor hen vaak moeilijke omstandigheden. Een aantal kaarten en posters van AHAVAH design vindt je, naast mooie Judaica producten, op hun webshop. Naast dat zij de bestellingen versturen is het, in overleg, ook mogelijk dat deze worden afgehaald in Kampen.

israël producten oosterbierum

Sybren & Cherelle zijn een jong stel uit Friesland, die vanuit hun liefde voor Israël sinds 2017 consulenten van Israël producten geworden zijn. Naast de collectie producten van de Israël Producten Winkel in Nijkerk zijn er ook kaarten en posters van AHAVAH design verkrijgerbaar. Volg hun Facebook pagina voor verkoopdata’s of neem contact met ze op. 

verkoopmomenten

Hier vindt je geplande evenementen waarop je AHAVAH design met een stand vindt:

22 decemeber 2019 – Chanoeka markt bij openbare aansteking, Mariaplaats in Utrecht

tips?

Weet jij een verkooppunt waar de collectie van AHAVAH design een goede aanvulling zou zijn of heb je een tip voor een evenement? Laat het mij weten via het contactformulier, dat wordt zeer gewaardeerd!

Ben je de eigenaar van een verkooppunt en zou je graag producten van AHAVAH design toevoegen aan je collectie? Dat is zeker mogelijk! Stuur je gegevens en dan neem ik contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.